3dl fløte
5ss toro glutenfri kakemix
600-700gr melis
Ca 20 dråper peppermynteolje
Kok fløte og mel til en jevn "grøt", la småkoke 5-6min. La "grøten" avkjøles litt, før du rører inn litt og litt melis til passe konsistens. Tilsett valgfri konditorfarge og bre massen utover en bakepapirkledd form. Gjenta prossesen to ganger til, men bruk da andre farger
onsdag 19. desember 2012
mandag 10. desember 2012
Glutenfrie kakemenn
- 100 g smeltet meierismør , avkjølt
- 3 dl sukker
- 2 dl TineMelk Hel
- 1 ts hornsalt
- 1 l Toro glutenfri kakemix
Blande det tørre og ha i melk og smeltet smør.
-Jeg måtte ha i litt mer melk enn i oppskriften.
La deigen stå kaldt i 2-3 timer.
Kjevle ut deigen i glutenfritt mel og stikk ut figurer. Deigen var overraskende lett å jobbe med.
Stekes midt i ovnen på 170 grader i 7 minutter. avkjøles på rist
Abonner på:
Innlegg (Atom)