Ei blokk frossen seifilet.
2-3 egg (rørt sammen)
Glutenfritt "grilljermel"
Jeg bruker frossen filet i blokk. Det fordi den alt har den ønskede fasongen.
Skjærer halvfrossen seifilet i cm tykke skiver/pinner.
Legger filet "pinnene" i de rørte eggene og vender så fiskepinnene i "grilljermelet.
Pinnene er nå klar til å stekes.
Serveres med hjemmelaget potetmos og dampede grønnsaker.
p.s..har man ikke "glutenfritt grilljermel" for hånden så kan man knuse et par glutenfrie knekkebrøb.
..det måtte jeg gjøre med noen av dagens fiskepinner. Der kan man godt velge litt "grovere pannering" noe som gjør fiskepinnene ekstra sprø.
Vil man lage større porsjoner så går det fint å fryse fiskepinnene..bare pass på å singelfryse fiskepinnene.
torsdag 26. januar 2012
tirsdag 3. januar 2012
knekkebrød..glutenfrie
124 g malte nøtter/mandler
3dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2 ss fiberhusk
1 ts salt
5 dl vann
Bland alt, la svelle i 10 min. Smør/klem røren utover to bakebrett med bakepapir og rut opp med pizzahjul.
Stek med var luft 160 grader i 60-70 min. Bytt plass på brettene etter 35 minutter. Avkjøl på rist.
3dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2 ss fiberhusk
1 ts salt
5 dl vann
Bland alt, la svelle i 10 min. Smør/klem røren utover to bakebrett med bakepapir og rut opp med pizzahjul.
Stek med var luft 160 grader i 60-70 min. Bytt plass på brettene etter 35 minutter. Avkjøl på rist.
Abonner på:
Innlegg (Atom)