6 dl rømme eller kefir
4 egg
1 dl sukker
400g Toro fin melmix glutenfri
2 ts natron
1 ts bakepulver
lørdag 28. mai 2011
fredag 27. mai 2011
Pasta med røykelaks (barnas favoritt)
Kok opp semper pasta (skruer,båndspagetti..sommerfugler)
Surr 1 paprika i panna og tilsett en finstrimla purreløk etter ett par minutter.
Surr de sammen et godt minutt og hell en pakke matfløte over i stekepanna.
La det koke opp og smak til med salt. Greit å være litt forsiktig med saltet da røykalaksen i seg selv er salt.Ha i terninger av røkelaks og gi den ett nytt oppkok.
Den skal ikke stå å koke og er nå klar for servering.
Surr 1 paprika i panna og tilsett en finstrimla purreløk etter ett par minutter.
Surr de sammen et godt minutt og hell en pakke matfløte over i stekepanna.
La det koke opp og smak til med salt. Greit å være litt forsiktig med saltet da røykalaksen i seg selv er salt.Ha i terninger av røkelaks og gi den ett nytt oppkok.
Den skal ikke stå å koke og er nå klar for servering.
torsdag 26. mai 2011
Tomatgryte/ Tomatlapskaus
Til hver liter Toro kok og kjøl tomatsuppe bruker vi:
3 store gulerøtter i terninger
1 liten kålrabi i terninger
1 stor løk -finhakket
500g kjøttfarse.
Kok suppa og slipp boller i den under koking. vi lager boller med teskje.
Ha i terninger av gulerot og kålrabi i suppa sammen med finhakket løk.
Kok på lav varme til grønnsakene er møre.
vi serverer gryta med kokte poteter som vi knør i bunnen av en dyptallerken.
Men man kan også ha poteter i terning rett i gryta
vi beregner ca 8 poteter pr liter tomtsuppe.
Raskt, enkelt og ikke minst kjempegodt.
3 store gulerøtter i terninger
1 liten kålrabi i terninger
1 stor løk -finhakket
500g kjøttfarse.
Kok suppa og slipp boller i den under koking. vi lager boller med teskje.
Ha i terninger av gulerot og kålrabi i suppa sammen med finhakket løk.
Kok på lav varme til grønnsakene er møre.
vi serverer gryta med kokte poteter som vi knør i bunnen av en dyptallerken.
Men man kan også ha poteter i terning rett i gryta
vi beregner ca 8 poteter pr liter tomtsuppe.
Raskt, enkelt og ikke minst kjempegodt.
Abonner på:
Innlegg (Atom)