lørdag 25. september 2010
"gammeldags" spagetti
..sånn som vi spiste spagetti som barn, lenge før det kom ferdig sauser på markedet.
-mine 5 jenter ELSKER den her varianten
500g stekt kjøttdeig
1pk matfløte
1.5-2 dl melk
4ss ketchup
1ss løkpulver
Litt sukkerkulør for å sette farge
salt og pepper etter smak.
Kok sammen til en passe tykk saus
Serveres med glutenfri spagetti
fredag 24. september 2010
glutenfri brownie..
6.stk egg
8 dl sukker
3 ts Vaniljesukker
4,5 dl toro fin kakemiks
300 gr smeltet margarin
9 ss kakao
100 gr Hakkede mandler / nøtter (kan sløyfes)
FREMGANGSMÅTE: 1 porsjon gir ca 20 kakestykker
-Egg og sukker røres sammen for hånd. Ha i de øvrige ingrediensene. Dryss mandler/nøtter på toppen.
Stekes 20 min i en storlangpanne ved 180°C på nest nederste rille.
torsdag 9. september 2010
Polarbrød
5.dl kefir
1/2 ss fiberhusk
1 pk fersk gjær
2 ts sukker
1 ts salt
4 ss olje
1 egg
500 gr Semper Glutenfir Mix m/ fiber
100 gr Jyttemel
Løs opp gjær i melken og tilsett fiberhusk og sukker. La det svelle i 5-10 min. tilsett resten og rør godt.
Del deigen i 10-12 emner og kjevle ut med Jyttemel. Heves i ca. 30 min. prikkes og pensles med olje. Stekes i 10 min. på ca 225. gr.
Abonner på:
Innlegg (Atom)