tirsdag 4. mai 2010

glutenfri bløtkake


4egg
2dl sukker
1 1/2dl toro fin glutenfri kakemix
1 1/2ts bakepulver
1dl potetmel

pisk eggedosis.
vend i alt det tørre
fylles i smurt form 22-24cm
stekes i ca 30min v/170grader nederst i ovnen


hva man velger å ha i eller på kaken går vel mest på hva man liker.

Vårin ELSKER denne varianten.
Klyv bunnen og legg den nederste delen tilbake i springformen. hell over en porsjon kokt og avkjølt gele og sett bunnen kaldt.

Pisk krem, tilsett sukker etter ønske og bland den ferdige kremen 50/50 med vaniljekrem. ha så i ønsket mengde jordbærsyltetøy.

som pynt til kaken: freia melkesjokolade hjerter og ett lokk av gele (lages i samme springform) og pynt med krem på siden av kaka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar